danapeyvast danapeyvast .

danapeyvast

تجهيزات تصفيه فاضلاب

وجود مواد شوينده، مواد آلي و باكتري ها در محيط هاي مسكوني و اداري باعث ايجاد دو گروه فاضلاب مي شود. فاضلاب آب حاصل از سرويس هاي بهداشتي و آب خاكستري، آب توليد شده از شستشو مي باشد. آلاينده هاي موجود در هر يك از موارد فوق با هم متفاوت مي باشد. تركيب اين دو گروه منجر به ايجاد فاضلاب بهداشتي شده و با ورود به زمين باعث ايجاد بيماري هاي واگيردار و مشكلات زيست محيطي مي شود. در طراحي و توليد پكيج تصفيه فاضلاب بهداشتي مجموعه از روش ها براي حذف آلاينده هاي مختلف از فاضلاب در نظر گرفته ميشود.

تصفيه فيزيكي فاضلاب بهداشتي

اولين گام در طراحي پكيج تصفيه فاضلاب بهداشتي، استفاده از روش هاي فيزيكي در حذف آلاينده ها مي باشد. در اين مرحله آشغال گيري و حذف مواد جامد در فاضلاب انجام مي گيرد و مواد آلي و آلاينده هاي شيميايي قابل حذف نيستند.

تصفيه شيمايي فاضلاب انساني

تزريق مواد شيمايي در فاضلاب، براي حذف آلودگي ها در فاضلاب امري ضروري مي باشد. در اين مرحله ذرات كلوئيدي با تزريق مواد منعقدكننده حذف مي شود كه باعث زلال سازي آب مي باشد. در اين مرحله كلرزني، تزريق گاز ازون، هوادهي و زلال سازي با مواد مختلف صورت مي گيرد.

تصفيه فاضلاب انساني و بهداشتي با روش هاي بيولوژيكي

روش بسيار مهم ديگر در پكيج تصفيه پساب بهداشتي، استفاده از فرآيندهاي هوازي و بي هوازي مي باشد. تصفيه به روش فرآيندهاي بيولوژيكي يكي از پركاربردترين روش ها در تصفيه فاضلاب مي باشد. در اين روش از هيچ كدام از روش هاي فوق استفاده نميشود و به وسيله موجودات زنده اي به نام ميكروارگانيسم ها انجام مي شود. بازده تصفيه فاضلاب در حدود ۹۵ درصد حذف آلاينده‌هاي شاخص از قبيل  BOD،COD  و TSS مي‌باشد كه در صورت لزوم اضافه كردن به منظور تصفيه بهتر فاضلاب رآكتورهاي بي‌هوازي و آنوكسيك اضافه مي گردد.

 

تصفيه فاضلاب بهداشتي با روش هوادهي گسترده EASS

روش هوادهي گسترده از روش هاي رايج در تصفيه فاضلاب به كمك لجن فعال مي باشد كه در تصفيه پساب هاي محيط هاي كوچك مورد استفاده مي باشد. به طور معمول ميكروب ها در پساب به مدت 30-18 ساعت تحت شرايط هوازي قرار گرفته و آلودگي آلي كاهش مي يابد. طولاني مدت توده‌هاي بيولوژيكي در تماس با اكسيژن قرار مي گيرد پس لجن مازاد كمتر مي شود.

 

دليل اصلي طراحي و ساخت پكيج تصفيه فاضلاب بهداشتي، ممانعت از ورود مواد آلي و جلوگيري از انتقال و پخش بيماري هاي واگيردار به محيط زيست، در محيط هايي مي باشد كه به شبكه هاي فاضلاب مركزي متصل نمي باشند. فاضلاب هاي آلوده و بيماري زا پس از هدايت به سمت سيستم تصفيه فاضلاب بهداشتي به پسابي بدون بو، زلال و عاري از مواد معلق پالايش شده، پس از گندزدايي با ازن ژنراتور و يا گاز كلر مطابق با استانداردهاي محيط زيست قابل دفع به آب‌هاي سطحي و زيرزميني يا استفاده در مصارف آبياري فضاي سبز خواهد بود.

 


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۴ شهريور ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۰۰:۱۱ توسط:dana موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :